A-cardin to suplement diety który powstał specjalnie w celu obniżenia poziomu trójglicerydów we krwi. A-cardin, oprócz obniżenia poziomu cholesterolu i trójglicerydów, reguluje ciśnienie krwi i metabolizuje tłuszcze.
137 zł to obecna cena promocyjna za A-cardin – sprawdź promocje producenta klikając w poniższy baner.
Spis Treści
Czym jest A-cardin?
A-cardin to produkt który wspomaga pracę Twojego serca.
Pomaga chronić komórki dzięki zawartości składników odżywczych Omega 3 i przeciwdziała powstawaniu utleniania i stanów zapalnych.
Jakie składniki zawiera
A-cardin?
A-cardin jest naturalnym suplementem diety i dlatego jego składniki są całkowicie pochodzenia roślinnego. Dlatego też nie powodują one żadnych skutków ubocznych ani niepożądanych. Ponadto nie zawierają laktozy ani glutenu. Jego skuteczność jest podana w szczególny sposób przez związek pięciu substancji. Ich właściwości są w stanie zmniejszyć poziom cholesterolu i trójglicerydów we krwi.
- Bergamotka – przeciwdziała poziomowi LDL, czyli złego cholesterolu
- Amla pomaga wzmocnić tętnice i stymuluje produkcję cholesterolu HDL, czyli dobrego cholesterolu
- Witamina E zapobiega stresowi komórek i skutecznie przeciwdziała działaniu wolnych rodników
- Cholina wspiera prawidłowy metabolizm homocysteiny
- Ekstrakt z liści oliwnych ma liczne właściwości przeciwutleniające, przeciwwirusowe i przeciwbakteryjne.
A-cardin można zatem uznać za kompletny suplement diety ukierunkowanej na zdrowe serce.
Jak stosować
A-cardin?
A-cardin może być przyjmowany w jednej lub dwóch tabletkach dziennie po głównych posiłkach. Tabletkę należy połknąć, popijając dużą szklanką wody.
Będąc naturalnym suplementem diety, nie ma przeciwwskazań co do jego stosowania lub czasu stosowania. Aby uzyskać optymalne wyniki, konieczne jest przyjmowanie go w regularnych odstępach czasu, oczywiście zwracając uwagę na zalecenia.
>>>Oficjalna strona producenta<<<
Recenzje i opinie użytkowników na temat
A-cardin
Klienci, którzy już wypróbowali A-cardin, zwracają uwagę przede wszystkim na to, że suplement jest przeznaczony zarówno dla mężczyzn, jak i kobiet, a zatem może być przyjmowany przez wszystkich. Z kolei przedział wiekowy jest średnio-wysoki, ponieważ problemy z cholesterolem często pojawiają się zwłaszcza po sześćdziesiątym roku życia, a znacznie rzadziej u ludzi młodych.
Większość użytkowników uważa, że A-cardin jest świetnym produktem i rekomenduje jego zakup. Stwierdzają oni, że poziom cholesterolu spadł już po trzech tygodniach stosowania, a niektórzy z nich zwrócili uwagę, że suplement poprawia również krążenie krwi. W ten sposób można zmniejszyć stres i zmęczenie, być może spowodowane konkretnym okresem.
Cena i gdzie kupić A-cardin?
A-cardin można zakupić online. Musisz wypełnić formularz udostępniony na oficjalnej stronie internetowej (przejdź tutaj, aby uzyskać dostęp) lub formularz poniżej, podając swoje dane kontaktowe. Po ich wprowadzeniu, w bardzo krótkim czasie skontaktuje się z Państwem bezpośrednio operator telefoniczny. Wspomniana firma często przygotowuje specjalne promocje i rabaty.
A-cardin jest dostępny ze 50% zniżką. Płatność może być dokonana gotówką przy odbiorze, który zazwyczaj nie przekracza 48 godzin. Nie musisz używać karty kredytowej ani płacić z góry.
Dlaczego nie należy już martwić się o cholesterol w żywności?
Wydaje się, że genetyka odgrywa coraz większą rolę w chorobach serca. Wysoki poziom „złego” cholesterolu we krwi, który został powiązany z chorobami serca, nadal stanowi zagrożenie dla zdrowia.
Jednak dowody wskazują, że ludzie nie muszą się już obawiać spożywania pokarmów o wysokiej zawartości cholesterolu. To, co się zmieniło, to fakt, że wielu badaczy i lekarzy uważa, że spożywanie pokarmów bogatych w cholesterol, takich jak jajka, może nie wpływać na poziom cholesterolu, który znajduje się we krwi.
„Jednak osoby z pewnymi problemami zdrowotnymi, takimi jak cukrzyca, powinny nadal unikać pokarmów bogatych w cholesterol” – mówi kardiolog Steven Nissen, MD.
Czy cholesterol na prawdę jest dla Ciebie zły?
Cholesterol jest woskową substancją, która ostatecznie kończy się w ścianach tętnic. Powoduje powstawanie blaszek miażdżycowych, które prowadzą do zawałów serca i udarów mózgu. Amerykańskie wytyczne żywieniowe zalecają dzienny limit cholesterolu na poziomie 300 miligramów.
Ile cholesterolu jest we krwi?
Istnieją różne rodzaje cholesterolu. Lipoproteiny o niskiej gęstości lub LDL (zły) cholesterol przyczynia się do odkładania się płytki nazębnej wraz z trójglicerydami, innym lipidem. Lipoproteina o dużej gęstości lub HDL (dobry) cholesterol zapobiega odkładaniu się płytki nazębnej.
LDL jest złym cholesterolem, którego należy unikać, ponieważ może on zwiększać ryzyko chorób serca.
Ludzie różnią się sposobem przetwarzania cholesterolu. Niektórzy ludzie wydają się być bardziej podatni na diety bogate w cholesterol.
Około 85% cholesterolu w obiegu jest wytwarzane przez organizm w wątrobie.
O co powinieneś się martwić?
Czy rzeczywiście należy się martwić o cholesterol w żywności? Większe niebezpieczeństwo dla wszystkich jest w żywności, która jest bogata w tłuszcze trans.
„Te często pojawiają się na etykietach żywności jako uwodornione oleje lub częściowo uwodorniony olej roślinny,” „Te rodzaje tłuszczów mają tendencję do podnoszenia cholesterolu i do zwiększenia ryzyka chorób serca”.
Trudno, szukać tłuszczu trans i tłuszczów nasyconych na etykietach w sklepie spożywczym. American Heart Association zaleca ograniczenie spożycia tłuszczów nasyconych w diecie i koncentrując się bardziej na jedzeniu owoców, warzyw, całych ziaren, chudego białka zwierzęcego lub źródeł białka roślinnego. 137 zł to obecnie cena promocyjna za A-cardin
Sprawdź a-cardin tutaj: